Skip to content

Au nevoie de ajutorul nostru!!!

Aprilie 19, 2013

preluat de pe site-ul Pr.  Savatie

Sint foarte multi copii care trec prin incercari grele, iar ajutorul dumneavoastra este mai mult decat binevenit. Pe aceasta cale, am intrat in contact, cu un alt caz, al unei fetite minunate care a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica.

denisa

Este vorba de DUMITRU DENISA, in varsta de 8 anisori. Denisa este internata in Bucuresti, la Fundeni, de aproape o luna, urmand un tratament cu sanse reale de vindecare, dupa spusele medicilor. Situatia financara a familiei este una foarte dificila, si nu mai pot face fata cheltuielilor de spitalizare. Chiar si cel mai mic ajutor pe care l-ar primi inseamna enorm pentru aceasta familie.

Cont LEI: RO11CECEC001946273229711 – CEC TULCEA

Cont EURO: RO95RZBR0000060015473093 – Raiffeisen Bucuresti

cod SWIFT: RZBRROBU

Carastoian Mirela

TEL. Contact: 0725 897 899

*************************************************************************

Numele meu este Balan Daniel tatal lui Alexandru. Am sa va fac un mic rezumat a problemei noastre:

La sfarsitul lunii noiembrie anul trecut baiatul nostru a acuzat dureri in partea dreapta dupa un ecograf de control ni sa dat un diagnostic de “chist renal” dupa care am plecat la un adevarat specialistcare i-a pus diagnosticul corect de HIDRONEFROZA DE GRADUL 4 CU SINDROM DE JUNCTIUNE PIELOURETERALA LA R.D. SI R.S ESTE HIPOTRFIC . Nici dupa o saptamana am plecat la Bucuresti la indrumarea doamnei Tuta la Institutlul Clinic Fundei la Dr. Limoncu Ovidiu. Dupa o serie de analize am fost trimisi la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii GRIGORE ALEXANDRESCU  la D-na Dr. Topor Laura chirurg pediatru care a luat decizia de al opera de hidronefriza, (implant de sonda cook) permitandu-i R.D sa dreneze .Dupa operatia  din decembrie care a avut loc in perioada sarbatorilor de iarna , am fost nevoiti sa mergem in fiecare luna in Bucuresti la controale periodice si sa facem lunar ecografi si analize ale urinei.Dupa trei luni de la operatie a trebuit sa revenim la Fundei la Dr. Limoncu care a sugerat ca este posibil sa aiba reflux urinar.Pentru siguranta am fost si la si la Grigore Alexandrescu unde dupa niste mai compelxe a fost diagnosticat cu: REFLUX CONGENITAL VEZICO-URETERO-BILATERAL .
Pentru ultimul diagnostic este necesara schimbarea sondei cook cu o sonda anti reflux care costa aproximativ 500 ron si mai sunt necesare TREI injectii cu un fel de gel ce se numesc DEFLUX care costa aproximativ 550euro per bucata doua dintre ele trebuie sa le facem cat de curand iar ultima la diferenta de trei luni da la operetie.

BALAN DANIEL

NUMAR DE CONT:RO21RZBR0000060006889440 – Raiffeisen Bank

TEL. CONTACT: 0726 925 466

Anunțuri

Comentariile sunt închise.