Skip to content

MIOARA GRIGORE, autoarea cartii-marturie “CANCERUL, DRAGOSTEA MEA”, a adormit intru Domnul

Martie 3, 2015

mioara-grigore

Iulian Capsali: Săvârşitu-s-a (Ioan 19;30)

Mioara Grigore, autoarea celei mai extraordinare cărți despre împăcarea cu boala și moartea – ‪#‎Cancerul‬, dragostea mea – a fost luata de Dumnezeu acum câteva ore.

A plecat împăcată, spunând ca ne iubește pe toți.

Rar mi-a fost dat sa cunosc un om mai puternic, cu o credință atât de mare. A fost mereu un exemplu pentru noi toți cei ce am iubit-o, pe care l-am avut viu, în fata ochilor, palpabil.

Energia și umorul ei nu au reușit mereu sa-i ascundă disperările omenești. Însa dragostea ei pentru Hristos se revărsa apoi în familie și prieteni, într-o continuă osmoză.

Dumnezeu sa-l întărească pe Viorel, tatăl care a rămas cu cei cinci copii. Însă în fiecare dintre ei este și o părticică din aceasta femeie ieșită din comun. Am stat cu toții lângă o mamă cu atributele sfințeniei, care a semănat numai Frumosul în jurul ei și a dăruit Binele. Domnul a hotărât însă că misiunea ei s-a terminat aici, pe Pământ. O sa ne lipsești mult, Miorița noastră draga… chiar dacă știm ca ești în Lumina celui care a pătimit și a biruit moartea. Vă rog sa o pomeniți în rugăciunile voastre.

Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletul adormitei roabei Tale Mioara, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci Viaţă fără de sfârşit!

Anunțuri

Comentariile sunt închise.